Partners & sponsoring

De Zuiderling werkt samen...

...om te beginnen natuurlijk met iedereen op Zuid die de Zuiderling gaat gebruiken: alle bewoners, gemeenschapsactiviteiten, sportclubs, ondernemers en instellingen die graag sterker willen worden door de Zuiderling.

De Zuiderling werkt ook samen met verschillende organisaties. Deze organisaties sponsoren de Zuiderling en helpen bij het halen van de doelstellingen.

Wil je weten wie het zijn en wat ze doen? Ga met je muis over het logo en je ziet het!

Welke onderneming of organisatie ziet ook mogelijkheden om de Zuiderling te helpen? Laat het ons weten! We bekijken graag wat we voor elkaar kunnen doen.

 • Asterisk*
  Hanneke Wijnker is tekstschrijver en vrijwilliger voor de Zuiderling. Zij heeft ervoor gezorgd dat de teksten op deze website kloppen en makkelijk te lezen zijn. Ook schrijft ze persberichten voor de Zuiderling.
 • Grafische Praktijken
  Meike Sloover is de ontwerpster van ons logo en daar zijn we supertrots op. Daarnaast heeft ze onze visitkaartjes, flyers, uitlegkaartjes en banners ontworpen. Echt tof!
 • Hogeschool Rotterdam
  De Hogeschool is een belangrijke partner. Met 2 afstudeerstudenten, 60 studenten van de studierichting BIM en met 500 studenten van Instituut Financieel Management ontwikkelen en introduceren we de Zuiderling op 3 september met een knallende opening in AHOY!
 • Klootwijk
  Bakker Klootwijk voor het betere brood en banket Bakker Klootwijk is in zijn 60-jarig bestaan uitgegroeid tot een ambachtelijk bakkersbedrijf dat innovatief en creatief te werk gaat. Producten als het Poldervolkorenbrood en Romeo's zijn door Bakker Klootwijk ontwikkeld. Zij hebben ons gesponsord met een heerlijke lunch voor 500 studenten op 3 september tijdens ons 2Start Event.
 • Kroeze & Koolmees Online
  Het bedrijf van een van onze afstudeerders, Kevin Koolmees. Kroeze-Koolmees helpt de Zuiderling met de communicatiestrategie en de uitingen op Facebook, Twitter en LinkedIn. Very cool!
 • Miix
  Miix is het bedrijf van Fred Klopper. Hij heeft deze prachtige website gebouwd en de Zuiderling zo daarmee gesponsord met zijn eigen tijd!
 • Ploum Lodder Princen
  Ploum Lodder Princen is niet zomaar een advocaten- en notarissenkantoor. Zij zijn duidelijk anders en gaven als eenvoudig antwoord JA op onze vraag 'kunnen jullie ons helpen met de algemene voorwaarden en de privacy statement'? En dat hebben ze direct waargemaakt! Heel erg bedankt.
 • Qoin
  Qoin ontwerpt, implementeert, ondersteunt en beheert gemeenschapsmunten. Daarnaast doet Qoin onderzoek naar de impact, het bereik en het effect van deze alternatieve valuta. Qoin is een not-for-profitorganisatie en opgericht in 1998.
 • Rabobank
  Ook Rabobank steunt dit initiatief.
 • Schefferdrukkerij
  Schefferdrukkerij is een full-service drukkerij en maakte de rolbanners voor de Zuiderling. Van prepress tot afwerken en opslag, Schefferdrukkerij verzorgt uw drukwerk en alles wat erbij komt kijken.
 • Tekst Peter Breijer
  Peter helpt ons met de organisatie van events en was mede-verantwoordelijk voor het 2Start Event met 500 studenten op 3 september. Vrijwillig!
 • Uw bedrijf?
  Veel bedrijven willen weten hoe ze kunnen bijdragen aan de Zuiderling en, net zo belangrijk, aan Rotterdam-Zuid en haar bewoners. Dat kan natuurlijk. Laat het ons weten en we bekijken hoe!