De Zuiderling Markt

De Zuiderling Experience - 1 juli 13.00 - 17.00 uur  

Ontdek, beleef én proef!

De Zuiderling Experience strijkt op woensdag 1 juli neer in Wijkcentrum De Dam, op Rotterdam-Zuid. Rotterdam, een wereldstad met verschillende culturen, gebruiken en keukens! De reden om creatieve workshops, sport/spelactiviteiten en gerechten uit te proberen en bezoekers te laten verrassen door nieuwe geuren, smaken en kleuren.

Na het succes van de eerste 4 Zuiderling Markten organiseren we deze keer samen met Wijkcentrum de Dam op 1 juli a.s. van 13.00 tot 17.00 uur een uniek lifestyle evenement: de Zuiderling Experience! Wil jij kennismaken met de Dam in Feijenoord, andere deelnemers van de Zuiderling leren kennen of meteen starten met ruilen? Grijp dan nu je kans! Maak kennis met superleuke initiatieven op Zuid, sport/spelactiviteiten (ook voor kinderen), theater en (live)muziek en volg leuke workshops. Entrée is gratis!

Er zijn de hele middag allerlei workshop en activiteiten voor jong en oud. Er is voor iederen iets leuks te doen!

Informatie over voeding en gezondheid

Voetbal Workout

Kickbox clinic 

Springkussen !! 

Zuiderlingen en talentenworkshops 

Circusacts en activiteiten voor kinderen   

Diverse kook workshops

Allerlei organisaties uit Feijenoord presenteren zichzelf  (o.a. de kracht van de vrouw, Dock, Mammarosa, Zohra, buurtvaders, Asiya, Samenlevingswerk, etc.) 

Schminken (voor de kinderen:-) en er is een clown aanwezig 

Healing 

Dansen en Djembe workshops

Loop tussen 13.00 en 17.00 uur vrijblijvend binnen bij de Dam op de Persoonsdam 142, in Rotterdam Feijenoord. Medewerkers van de Dam en de Zuiderling zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden en helpen je graag bij het vinden van de juiste match. Je kunt op deze dag meedoen aan verschillende workshops.

Op de Zuiderling Experience is iedereen welkom, jong en oud! Of je al deelnemer bent of nog niet, je kunt op 1 juli met de Zuiderling aan de slag. Bij binnenkomst ontvang je direct een aantal Zuiderlingen die je meteen kunt gebruiken voor workshops en/of activiteiten op die dag. Elke workshop of activiteit kost dan 1 Zuiderling (= dus gratis!)

We zien je dus graag op 1 juli en vergeet niet om ook je vrienden, familie of buren mee te nemen! Voor vragen over, en het aanmelden voor de Zuiderling Experience, neem je contact op met onze helpdeskdames via 010-3070096, helpdesk@dezuiderling.nl of loop binnen aan de Pretorialaan 15.