Zuiderlingen-party

Je kunt van alles te weten komen over de Zuiderling op een van de Zuiderlingen-party’s. Die worden overal op Zuid georgansieerd. Zorg dat jij ook wordt uitgenodigd! Je kunt je dan meteen aanmelden, zodat je je eerste Zuiderlingen krijgt. Bovendien zou het zomaar kunnen dat je op dat feest ook nieuwe mensen leert kennen waardoor je ontdekt wat de Zuiderling voor jou kan doen. Ben je betrokken bij een bewoners-initiatief? Dan hoor je hoe jouw initiatief de Zuiderling kan gebruiken en in kan zetten.

Geen uitnodiging, maar wil je wel naar een Zuiderlingen-party? Neem dan contact op met de Helpdesk! Die vertellen je wat mogelijk is.

Zelf een Zuiderlingen party organiseren?

Ben je op een Zuiderlingen-party geweest en wil je er daarna zelf ook een organiseren? Bijvoorbeeld om jouw initiatief nog bekender te maken? Dan kan. We zorgen ervoor dat je alle informatie krijgt om van je feest een succes te maken. En omdat je een feest organiseert, verdien je er zelf ook Zuiderlingen mee. Hoe meer mensen meedoen, hoe sneller iedereen er van af weet voor wie de Zuiderling nuttig kan zijn . Neem hiervoor contact op met de Helpdesk.

Nieuwe ontmoetingen

Zuiderlingen uitgeven, Zuiderlingen verdienen: daarvoor heb je vraag en aanbod nodig en mensen die elkaar leren kennen. Deze contacten kunnen best tot ontmoetingen leiden tussen mensen die elkaar daarvoor nog niet kenden. Uit alle lagen van de bevolking. Jong en oud, arm en rijk, met en zonder werk. Door de Zuiderling ontmoeten bewoners elkaar op straat, bij mensen thuis, bij verschillende activiteiten in de buurt, bij sociale leiders thuis, bij sportverenigingen. En.... bij Zuiderlingen-party’s.